Lyckas i offentliga upphandlingar

Offentlig sektor gör enorma inköp, totalt över 500 miljarder kronor per år. Men alltför få företag är med och konkurrerar om att få sälja, eftersom det upplevs som svårt och krångligt. Nu finns det äntligen böcker som kan hjälpa säljare och köpare att göra mer framgångsrika affärer. Våra böcker är baserade på verkliga händelser och innehåller massor av konkreta tips och råd. Det absolut billigaste sättet att öka dina chanser att vinna ditt nästa anbud.

Böckerna används också som kurslitteratur på Magnus Josepsons utbildningar, bland annat på IHM och företagsinterna utbildningar.

Framgångsrik försäljning till offentlig sektor

Många företag som säljer till offentlig sektor är inte så framgångsrika som de skulle kunna vara. Med min bok om framgångsrik försäljning till offentlig sektor berättar jag om de förändringar som ett företag behöver göra för att få ett stort försprång i den offentliga upphandlingen. Boken som är den första i sitt slag i Sverige svarar på vilka framgångsfaktorerna är, hur man förändrar säljarsidans beteende och skapar ett nytt och långsiktigt innehåll i kunddialogen. Vänd blad i den offentliga affären med denna bok.

Köp ditt exemplar genom att maila din beställning till. Mail: mj (@) magnusjosephson.se

 

Vinnande anbud – Så lyckas du i offentliga upphandlingar

Vinnande andud- Så lyckas du i offentlig upphandling

Äntligen finns en riktig handbok som visar hur du vinner fler offentliga upphandlingar! Boken Vinnande anbud är oumbärlig för dig som vill lyckas i offentliga upphandlingar. Det är en bok fylld av praktiska råd, den tar dig från start till mål i anbudsprocessen. Du får svar på frågor om allt ifrån hur ni ska organisera anbudsarbetet till prissättningsstrategier. Boken bygger på väl beprövade metoder som gjort att Magnus Josephsons kunder vunnit upphandlingar på sammanlagt flera miljarder kronor!

Köp boken här

 

Strategisk offentlig upphandling

Strategisk offentlig upphandling

Strategiska mål kan uppnås genom offentlig upphandling. Det är något som är självklart idag men kraven på att arbeta strategiskt kan bli alltför tunga om verksamheten inte är organiserad för det. Det kan behövas nya synsätt och förändringar i verksamheten. Det är viktigt att upphandlingsfrågor diskuteras i ledningsgrupper, så att det finns mandat att förändra verksamheten. Boken visar hur du arbetar strategiskt för att lyckas med förändringen och gå från förvaltning till verksamhetsutveckling.

Köp boken här