”Vi vann!”

”Det här hade aldrig gått utan hjälp från er.”

”Vad kul det var!”

”Tack Magnus! Det var bra synpunkter! Vad skulle vi gjort utan dig?
Du har varit guld värd!”

Anbudskonsult som skriver vinnande anbud

”Ni måste vara svenska landslaget i anbudsskrivning!”
Citatet är från en mycket nöjd kund som i hård konkurrens vann ett miljardkontrakt efter ett framgångsrikt samarbete med vårt team av anbudskonsulter.

Vi har all rådgivning du behöver, kontakta oss så berättar vi mer. Mail: mj (@) magnusjosephson.se

Öka er hit rate med en anbudskonsult

Det är bara ett företags anbud som kan vinna. Vårt jobb är att se till att det är just ert företag som är det vinnande företaget. Det kan vi aldrig garantera. Men vi kan garantera att alla de företag som vi har hjälpt att vinna, inte hade gjort det utan vår expertis och hjälp.
Några av Magnus Josephsons bästa råd finns publicerade i hans bok ”Vinnande anbud” (Liber)

Verkligheten för de flesta företag är att det är många som skriver anbud, men få som vinner. De flesta företag har en så kallad ”hit rate” på ett anbud av tio eller sämre, det vill säga nio av tio anbud de arbetat med är bortkastad tid. Lönsamheten för det tionde anbudet måste med andra ord betala för tiden som är nedlagd på de nio andra anbuden.

När ni skriver ett vinnande anbud gäller det att ”sälja på papper”. Konsten att skriva ett vinnande anbud är att skriva kort, kärnfullt och tydligt. En bra anbudskonsult förstår hur man attraherar köpare och kan förmedla det i texten.

Som anbudskonsulter hjälper vi leverantörer att skriva anbud som både är korrekta och vinnande. Varje anbudsuppdrag är unikt och vi anpassar vi oss efter era behov och stöttar er under hela anbudstiden.

Att anlita Magnus Josephson AB för anbudsrådgivning är alltid en mycket lönsam investering.