”Våra kunder nöjer sig bara med det bästa. Våra samarbetspartners är därför handplockade för att erbjuda just det.”

”Du behöver inte själv leta efter rätt kompetens längre . Våra 18 år i branschen har givit  oss ett stort nätverk så låt oss hjälpa dig att hitta rätt kompetens.”

Samarbeten

Vi är vårt nätverk och vårt nätverk består av de främsta i Sverige och Europa för att skapa största nytta för er som kund. Här är några av våra samarbetspartners:

Schuman Associates

Schuman Associates

Med mer än 20 års erfarenhet av lobbying mot EU-kommissionen utgör Schuman Associates en av de absolut mest erfarna och framgångsrika inom sitt område. De är dessutom ackrediterade lobbyister mot EU-parlamentet. Vårt samarbete hjälper våra nordiska kunder att nå beslutsfattare på alla nödvändiga nivåer inom EU-samarbetet.

Peak Procurement

Peak Procurement

Peak Procurement är ett konsultbolag som hjälper företag och offentliga organisationer att bedriva inköps- och upphandlingsverksamhet i toppklass. Deras övertygelse är att inköp- och upphandlingsverksamhet på ett avgörande sätt kan bidra till att en organisation når sina övergripande mål. Utifrån deras dokumenterade och strukturerade processer anpassar de sina tjänster efter era förutsättningar och behov. Oavsett var ni som individ eller organisation befinner er när det gäller inköps- och upphandlingsverksamhet hjälper de er att prestera bättre imorgon än vad ni gör idag. Peak Procurement arbetar med alla typer av inköpsverksamhet och besitter spetskompetens inom offentlig upphandling och LOU.

Stavenow & Partners

Stavenow och partners

Stavenow & Partners etablerades 2009 men Christoffer Stavenow har erfarenhet av arbete med upphandlingsjuridik sedan 2004 med anställningar vid bl.a. Nämnden för offentlig upphandling (numera en del av Konkurrensverket) och Miljöstyrningsrådet. De har klienter inom skilda verksamhetsområden, från konsulttjänster till teknikintensiva branscher. Gemensamt för deras klienter är att de har en stor del av sin verksamhet riktad mot offentlig sektor. De hjälper företag och myndigheter att tjäna pengar inom ramen för de komplicerade regelverk som omgärdar offentlig upphandling.

IHM

IHM

Magnus Josephson är en av grundarna och huvudlärarna på IHM:s utbildning Public Bid Manager, där kursdeltagarna får lära sig hur de utvecklar strategi, organisation och konkreta verktyg för att nå framgångsrika affärer med den offentliga sektorn.

Visma/Opic

Visma/OPICs upphandlingsdatabas är störst i Sverige med mängder av förfrågningsunderlag och avtal som både leverantörer och myndigheter har stor nytta av i sin kartläggning av den offentliga affären. Visma/OPIC och Magnus Josephson AB samarbetar framförallt inom utbildningsverksamhet och vid annonsering av offentliga upphandlingar i TendSign.