”Våra kunder nöjer sig bara med det bästa. Våra samarbetspartners är därför handplockade för att erbjuda just det.”

”Du behöver inte själv leta efter rätt kompetens längre . Våra 18 år i branschen har givit  oss ett stort nätverk så låt oss hjälpa dig att hitta rätt kompetens.”

Referenskunder

Vi hjälpt många kunder till lyckade affärer. Klicka dig vidare för att läsa mer om hur vi tillsammans har skapat strategier, vunnit fler upphandlingar och gjort bättre affärer.

”Vi har arbetat med Magnus i fem år. Vi tog kontakt för att vi ville utveckla vår affär mot offentlig sektor. Vi såg att skadedjurstjänster oftast handlades upp till lägsta pris, vilket leder till ökade kostnader istället för rätt kostnader. Men för att förändra deras sätt att jobba, behövde vi också lära oss mer och ändra vårt sätt att jobba, till att bli mer proaktiva.”
>> Läs mer
Peter Edholm, affärsansvarig  offentlig sektor på Anticimex

 

”Magnus tar in ett annat perspektiv i den offentliga affären. Han har en hands-on-attityd, med mer visioner om vart vi ska vara när vi är vid målet. Hans kurser lär mina medlemmar att sälja på rätt saker. Vi vill sälja värden istället för på pris. Dessutom är Magnus en väldigt klok person, som det är jättetrevligt att samarbeta med.”
>> Läs mer
Therese Hazelius, vd, för Swedish Labtech

 

”Magnus är en pionjär inom offentlig upphandling. Han söker hela tiden konstruktiva lösningar och ser ingenting som omöjligt. Vi delar hans syn att upphandlingslagarnas syfte är att offentlig sektor ska göra bra affärer. Han är lättsam att arbeta med och förstår vad vi håller på med.”
>> Läs mer
Jan Johansson, distriktschef affär, Skanska

 

”Tack vare Magnus har vi ökat antalet affärer med offentlig sektor. Vi vinner helt enkelt fler affärer.”
>> Läs mer
Peter Onstrand, vd för 3StepIT

 

”Står ni inför upphandlingar och funderar på partnering – ta en kontakt med någon som ni kanske vet har genomfört detta. För dialog med varandra – vi har olika roller och kan lära av varandra. Ska vi kunna göra bra projekt, behöver vi hitta varandra och skapa rätt krav och förutsättningar.
Det gäller att utveckla samarbetsformer mellan beställare och leverantör.”
>> Läs mer
Göran Lorentzi, byggchef på AB Tranåsbostäder