”Sedan vi börjat arbeta med Magnus Josephson har vi femtondubblat vår omsättning. Från ca 70 miljoner till 1 miljard på sex år.”

”På tre  år har vi gått från att vinna 15-20% av anbuden, till att i dag vinna ca 75% av våra anbud.”

”Vårt företag omsatte 40 miljoner men vann ett kontrakt på 100 miljoner. Det hade aldrig gått utan Magnus hjälp.”

”Efter att ha lärt oss hur vi skall jobba proaktivt i vår försäljning vinner vi betydligt fler upphandlingar.”

För företag

Från stora till små företag, från ledningsfrågor till anbudsformuleringar och merförsäljning. Alla kan få sin offentliga affär att växa och effektiviseras med vår hjälp!

Vi har all rådgivning du behöver, kontakta oss så berättar vi mer. Mail: mj (@) magnusjosephson.se

Vad är en bra affär för dig?

Vad innebär tillväxt i er offentliga affär för dig?

Är det att:

  • Ni vinner fler affärer?
  • Säljprocessen innan upphandlingen ger större effekt?
  • Anbudsprocessen går snabbt och smidigt?
  • Vara attraktiv som leverantör?
  • Ni får rätt kunder och avtal?
  • Leveransen blir som förväntat eller ännu bättre?

Förmodligen är det allt detta! Men hur ofta är det så? Vad hindrar er organisation från att nå de målen? Vad kan skapa en bättre affär för er? Magnus Josephson AB hjälper dagligen företag att utveckla och genomföra sina affärer med offentlig sektor. Vi hjälper dig att skapa en mycket lönsammare tillväxt!

Några av våra många erfarenheter redovisas i våra böcker om att lyckas i offentlig upphandling.

Det här hjälper vi företag med

Vi har varit rådgivare åt fler än 400 företag och myndigheter. Vi har utbildat över 1000 företag. Ni kan lita på att det vi säger fungerar och skapar stora värden för er och er offentliga kund. Tillsammans kommer vi hitta rätt nivå, ambition och resultat för ert företag.

Ledningen – hur kan ni öka marginalerna i en prispressad värld? Vilka är de mest lönsamma tillväxtfaktorerna för ert företag och er bransch?

  • Vi hjälper er att skapa rätt förutsättningar för en framgångsrik försäljning till offentlig sektor. Vissa av våra kunder har tiodubblat omsättningen efter vår rådgivning.

Försäljningschefer – hur ser säljorganisationen och säljtaktiken ut hos de mest framgångsrika företagen? Är ni t.ex. trusted advisor till era offentliga kunder?

  • Vi hjälper er att få ut mer av er organisation. Vi utbildar och är rådgivare till dig och dina säljare, så att ni kan nå ett så bra affärsresultat som möjligt.

KAM/säljare – vad kan du göra åt en kund som ställer konstiga krav? Hur ska du hinna nå ut till alla hundratals myndigheter? Hur kan du så snabbt som möjligt lyckas med din budget? Vilken typ av utbildning och rådgivning behöver du?

  • Vi talar dagligen med KAM:ar och säljare i hela Norden om både akuta situationer och mer långsiktiga frågor. Ring eller maila – du får snabb hjälp av vårt team som har mer än 40 års erfarenhet av affärer med offentlig sektor.

Anbudsansvariga – hur skriver du ett vinnande anbud? På kortast möjliga tid? Vi har en fantastisk historik vad gäller vunna anbud – 99% av våra kunder har vunnit sina upphandlingar eller kommit med på ett ramavtal i hård konkurrens! I några fall var det första anbudet de skickade in.

  • Vi kan förstås inte garantera att det alltid händer. Men vi kan garantera att de inte hade vunnit utan vår hjälp. Låt oss hjälpa er att vinna.
 [gravityform id=”8″ title=”false” description=”true”]