Och vinnaren är…

Återigen har ”Svenska landslaget i anbudsskrivning”* visat att våra kunder kan vinna trots knivskarp konkurrens mellan landets främsta företag.

Så här skrev kundens försäljningschef:
”Stort, varmt TACK för ett fantastiskt bra jobb av dig med team avseende X-myndigheten där vi som du kanske sett i media nu skrivit kontrakt. Känns oerhört bra och skapar ännu mer förutsättningar för ytterligare affärer för vårt företag inom offentlig sektor. Ditt och ert bidrag har varit avgörande.”

Vi i Magnus Josephson ABs anbudsteam är naturligtvis otroligt stolta över att ännu en gång ha bidragit till att en kund vunnit en stor upphandling. Denna gång en affär värd nästan 1 miljard kronor och en av de större affärerna i branschen som gjorts på myndighetssidan i Sverige. Det är ännu ett bevis på att vi har ett väldigt starkt koncept för hur anbudsprocessen ska skötas och för hur man skriver vinnande anbud.
Vi kan aldrig garantera att ni vinner. Det kan ingen seriös rådgivare. Men vi kan garantera att våra kunder inte hade vunnit utan vår rådgivning.

*Det var en kund som myntade uttrycket ”Svenska landslaget i anbudsskrivning” efter att vi varit anbudsrådgivare till dem i en komplicerad och stor upphandling – som de vann.

Vilka viktiga affärer behöver ni vinna det kommande året?

Kontakta mig Magnus Josephson så hinner vi planera in höstens viktigaste affärer och upphandlingar innan sommaren och semestrarna kommer. Låt inte dina konkurrenter vara bättre förberedda i augusti!

« Tillbaka till alla artiklar