Digitalisering ur ett upphandlingsperspektiv

Vad betyder digitalisering och hur påverkar det dig och din affär? Digitalisering är något alla pratar om och funderar över hur man ska förhålla sig till. Det kan vara svårt att veta hur man anpassar sin affär till den digitala verkligheten på lång och kort sikt.

Det kostnadsfria seminariet ”Framtiden är digital – är du?” vänder sig till dig som som jobbar i resebranschen och funderar över vad digitaliseringen innebär i arbetet med hanteringen av affärsresor. Ta chansen att lyssna på andra i samma bransch hur de gjort och få råd, tips och idéer för att komma vidare med din egen digitalisering.

För dig som jobbar i resebranschen och funderar över vad digitaliseringen innebär i arbetet med hanteringen av affärsresor finns nu en möjlighet att veta mer och samtidigt träffa och diskutera andra i samma situation. Frågeställningar som diskuteras är bland annat: Vad behöver man ta i beaktande vid upphandling av affärsresetjänster? Hur bör man anpassa den när affärsresebyråns tjänster inte längre utförs av en fysisk person utan istället digitalt? Hur påverkas resenärerna och resebeställarna? Vilka nya utmaningar ställs man inför som Travel Manager? Hur förändras även affärsresebyråernas roll? Och vad ger egentligen digitaliseringen för mervärde?

Det blir också ett bra tillfälle att utbyta erfarenheter med andra I samma bransch diskutera hur det strategiska arbetet med affärsresor blir lätt att göra rätt.

Magnus Josephson kommer att finnas på plats för att prata om allt detta ur ett upphandlingsperspektiv. Kom förbi lyssna, lär och mingla för att lära mer om digitalisering. Seminariet är kostnadsfritt och går av stapeln 20 april kl 9-13 på Clarion Hotel Sign i Stockholm.
Mer information och anmälan till seminariet finns här.>>

För dig som inte kan närvara vid seminariet. Kontakta Magnus Josephson för ett möte om hur han kan hjälpa dig och ditt företag med utbildning i offentlig upphandling och digitaliseringen ur ett upphandlingsperspektiv.

« Tillbaka till alla artiklar