Missa inte Anbudsgalan där Årets anbudsgivare utses

Det blir allt svårare att sälja lönsamt och med tillväxt till offentlig sektor. På Stora säljdagen, en konferens för dig som vill öka din försäljning till offentlig sektor, kommer vi att visa hur framgångsrika företag gör. Nytt för i år är att konferensen avslutas med Anbudsgalan, där också priset Årets anbudsgivare kommer att delas ut. Magnus Josephson finns med både som talare under dagen och som ordförande i juryn för priset Årets anbudsgivare. En dag och kväll du inte vill missa!

Programmet under Stora säljdagen, som genomförs den 28 april på Grand Hotel, är som vanligt fyllt med konkret och nödvändig kunskap som du kan ta med dig och använda på jobbet redan nästa dag. Idéer och tips kring offentliga affärer som gör att du vässar dina affärer och vinner fler upphandlingar. Magnus Josephson kommer bl.a. att visa hur företag ska använda webben mer effektivt i sin proaktiva dialog med offentlig sektor.

Välkommen till Stora säljdagen och Anbudsgalan den 28 april på Grand Hotel! Mer information och anmälan till dagen hittar du här>>.

« Tillbaka till alla artiklar