”Tack för en trevlig konferens! Mycket bra ämnesval, pålästa talare och bra diskussioner.”

”Tack för en välbehövlig konferens. Ett lyft för hela branschen.”

”En ny plattform för dialog mellan vår bransch och offentlig sektor.”

Moderator

Det är många som efterlyser dialog i offentlig upphandling. Men det leder inte automatiskt till en bättre affär.  Som moderator på er konferens ser vi till att ta fram rätt program, rätt talare och ett konkret resultat av dagen. En minst lika viktig uppgift är att skapa ett spännande och underhållande möte. Vi kan det!

Lönsammare affärer med ökad kommunikation

Vill ni öka kommunikationen med köpar- eller säljarsidan? Vi har en heltäckande förståelse för hur både företag och myndigheter tänker och kan hjälpa till att skapa möten som ger deltagarna både sammanhang, underhållning och god stämning. Mötena sker i form av gemensamma konferenser, seminarier, nätverksträffar eller annat format som ni önskar.

Lönsammare affärer med våra förslag

Vill ni ha hjälp med att ta fram program eller talare till era temadagar? Förutom att agera moderator kan vi även vara med och ta fram innehållet i konferenser om offentlig upphandling för både företag och myndigheter. När vi hjälper till med konferenser är det konkreta resultat som gäller! Konferenserna ska leda till något beslut eller åtgärd och därför ingår alltid en rapport när konferensen är avslutad.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan förbättra dina offentliga affärer.